Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,654,200

of salary earned

7,469

employers signed up

325,978

active job seekers

2,847,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Tubli kauba väljapanija Vaida kauplusesse (Coop Harju)

About the employer

Vajame abilist Vaida kauplusesse (asub Vaida alevikus, Rae vallas!) müügisaali kaupa välja panema. Sinu tagada on riiulite korrektne ja nõuetekohane täitmine vastavalt saadud juhistele.

Seoses viiruse perioodiga juhime täiendavat tähelepanu hügieeni- ja tervisenõuete täitmisele.  Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid – palume neid kasutada.

Tööampul osaleja peab kandma isiklikku maski kaupluses töötamise aeg- palun võta oma mask kaasa.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit, mida ei tasustata. Lõunasöögi võid ise kaasa võtta või saad samast kauplusest osta.

Tööpluus on kohapeal olemas. Jalanõud vali sobivad: kinnised, mugavad ja turvalised. Terve tööpäeva viibid sa jalgadel ja sul peab olema mugav liikuda.

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga.

Kauplusesse saad sisse peauksest. Kui oled kauplusesse kohale jõudnud palun küsi teenindaja käest kaupluse vastutavat isikut või helista ja anna oma kohalolekust teada.

Enne kui tööampsule kandideerid, mõtle hoolega järgi, kas sa ikka tahad tööd teha. Kui oleme su välja valinud ja vahetult enne tööpäeva tühistad, siis oled võtnud ära teistelt huvilistelt võimaluse tööampsu teha.