Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 994

aktiivset tööampsajat

2 848 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Teenuse müük

Tööampsu pakkujast

Otsime usinat müügiguru kelle ülesandeks on uute klientide leidmine, teenuse tutvustamine ja müük ning klientide leidmine üle Eesti.
Tegemist on mootorite optimiseerimise teenuse müügiga, paadimootoritest ekskavaatorite ja metsatehnikani välja. Hea on, kui omad lisaks müügitöö oskusele ka eelnevat kokkupuudet erineva tehnikaga.

Tööprotsess on suhteliselt vaba, kuid algab kontaktide otsimisest ja enda jaoks andmebaasi loomisest. Kuidas täpselt müügiprotsessi korraldada on sinu enda otsustada.

Tööd saad teha täpselt sealt kus sulle sobib. Tööampsuks on vajalik hea eesti, vene ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas ning isiklik telefon ja arvuti korraliku levi ja internetiühendusega. Kõnekaardi saad meie poolt.

Tööajad on samuti paindlikud, telefonikõned peaksid jääma siiski vahemiku 8.00-18.00, emailide puhul piiranguid pole.

Antud tööampsu tasustamine toimub tükitöö alusel- 1 lepinguni jõudnud müügitehing= 50€ bruto