Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,860,400

of salary earned

7,511

employers signed up

328,566

active job seekers

2,877,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Ägedasse Konteinerhotelli majapidajaks

About the employer

Otsime endale kiireteks aegadeks appi tragi inimest, kes aitaks majapidamise igapäevatööga - tubade koristusega.

Meie hotelli toad on väikesed - 14m2, mis tähendab, et toa koristamine läheb kiiresti. Hotellitoas pole tüüpilisi nipsasjakesi, pamflette ega pisipakendeid - oma majas lähtume keskkonnasäästlikest põhimõtetest, mistõttu ei paku ka päevakoristusi, vaid koristame ainult pärast kliendi lahkumist.

Tööampsajalt ootame valmisolekut füüsiliseks tööks, silma ja kätt puhtuse tagamiseks. Selga tuleks panna mugavad riided ja jalanõud. Pooletunnine lõunapaus on arvestatud tööaja sisse.

Omalt poolt pakume sõbralikku kollektiivi, paindlikke tööaegu (kui sooviksid käia nt hilisematel aegadel või teistel kuupäevadel, siis võta siiski julgesti ühendust!), tasustatud lõunapausi, mugavat töötajate ruumi enda lõuna söömiseks & asjade hoiustamiseks, pesemas käimiseks, ning tasuta imemaitsvat barista valmistatud käpamasinakohvi.

Hektor Container Hotel on uus majutusasutus Telliskivi Loomelinnaku külje all, asudes Kopli ja Telliskivi tänava nurgal vanas Depoo hoones. Siia on mugav tulla trammidega 1 ja 2 (peatus Telliskivi).