Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 990

aktiivset tööampsajat

2 848 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Paigaldus ja kaabeldustööd

Tööampsu pakkujast

Tööampsu sisu: kaabeldustööd (nt arvutivõrgu, videovalve kaabeldus), erinevate seadmete paigaldus (nt läbipääs ja valve jms).

Oskused/vahendid: varasemad kaabeldustööde kogemused tulevad kasuks. Samas saame lihtsamate töölõikude peale appi võtta ka ehitustöö kogemusega tehnilise taibuga inimese, kellele vajaliku väljaõppe tagame. Tore, kui on oma töörõivad olemas, kuid vajadusel organiseerime, tagatud on töövahendid ja isikukaitsevahendid (kiivrid, vestid, kindad, jalatsid jms).

Tööaeg: reeglina E-R 8:30-17, lõunapaus ei ole tasustatud.

Asukoht: otsime ampsu raames peamiselt abilisi objektile, mis asub ~15km Tallinna kesklinnast, Kurnas (Tallinna ringtee ääres). Kel autoga liikumise võimalus puudub, siis saab kohale mugavalt ka ühistranspordiga (116, 164 liin, peatus Kurna tee, 116B peatus Ööbiku). Samas võib olla aegajalt vaja ka muudel objektidel Tallinnas-Harjumaal, mille lepime siis kokku eraldiseisvalt.

Projekt kestab hinnguliselt 6 kuud (okt-apr). On võimalik, et mõnestki tublist ampsajast saab vastastikuse huvi korral Hansabi püsitöötaja. Ja Hansabi töötaja on ikka päris tore olla :) Seltskond on hea ja saab pidevalt ägedate seadmete ja lahendustega tööd teha! Hansabi kohta leiad lisainfot: www.hansab.ee

PS: Kandidaate hakkame üle vaatama alates 13.sept.