Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,782,600

of salary earned

7,493

employers signed up

327,631

active job seekers

2,865,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Pakkima ja markeerima - tööamps Sulle sobival ajal!

About the employer

Meie tootevaliku tarbimise kõrghooaeg on kätte jõudnud, mistõttu ootame oma tiimi tublisid abikäsi, kes aitaks tootepakendeid markeerida ning pakenditesse kasutusjuhendeid lisada. Töö on jõukohane kõigile, varasemad oskused ei ole vajalikud, lihtsad suunised ja abi kohapeal. Jalad suurt ei väsi, sest töö on pigem istuv.

Mõnus puhas ja soe töökeskond on meie poolt.

Tasustamine tükitöö alusel (mõistliku tempo juures ca 180tk/tunnis ehk u 9.00€/bruto tunnis)

Tööaeg on kokkuleppe alusel, paidlikult nii nagu sulle sobib, ka õhtusel ajal ja nädalavahetusel. Seetõttu sobib suurepäraselt ka üliõpilastele ja teise töö kõrvalt. Anna oma tööaja eelistustest juba kandideerides märku!

Tööaja kestel on jooksvad pausid sirutamiseks ja söömiseks. Amps võta endale ise kaasa, kohapeal saad kaasavõetud toitu soojendada.

Meie juurde pääseb lihtsasti nii bussi, rongi kui isikliku transpordiga (tasuta parkimine).
Ükskõik, mis keeles oled harjunud suhtlema, sobid meile igal juhul.

Turvalise töökeskkonna tagamiseks teostame enne tööle asumist kohapeal COVID kiirtestimise (sülje abil). Testimine on tööanda kulul.