Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,652,000

of salary earned

7,468

employers signed up

325,967

active job seekers

2,847,500

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Värbamisabiline GoWorkaBitti

About the employer

Meil GoWorkaBitis oleks vaja abilist, kes aitaks meie suurematel klientidel multiampsude tiime kokku panna ja hallata. Sisuliselt tähendab see uute kandidaatide otsimist, laekunud kandidaatidega suhtlemist ja koos kliendiga valiku tegemist. Kui tiim on koos, siis tuleb seda ka hiljem monitoorida, mis hetkest oleks vaja sinna uusi inimesi juurde otsida. Otseselt midagi keerulist pole, nõuab ehk vaid head suhtlemisoskust ja ka soovi suhelda ning kohusetundlikkust.

Tööd saab teha ükskõik, mis asukohast, peaasi, et seal oleks hea telefoni ja interneti levi. Töö kellaajad pole ka meie poolt ette antud - saab teha ka muu töö kõrvalt - lihtsalt ettevõtete personalijuhid ehk täitsa südaööl kõnesid vastu võtta ei soovi :) Töö mahtu ei oskagi kohe täpselt ette ennustada, võimalik et see jääb 8-16h juurde nädalas. Esialgu lepiks kokku kuu aja pikkuse perioodi (kusjuures alustamise kuupäev pole ka kivisse raiutud) ja kui mõlemad osapooled töö sisuga rahule jäävad, siis meie poolt võib seda koostööd pikendada. Ühesõnaga, hakkaks koos otsast liikuma ja vaatame, kuhu välja jõuame.

Kui antud töö tundub sulle huvipakkuv, siis kandideeri ja pane kirja kah, miks sa arvad, et sa selle tööga hästi hakkama saaksid (et ma ainult profiilipiltide ja üldkirjelduse pealt valikut ei peaks tegema :))