Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,819,200

of salary earned

7,497

employers signed up

328,077

active job seekers

2,871,100

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Borealis massaažitoolide transporttööline

Sinu peamine ülesanne on massaažitoolide transport, ülesseadmine ja klientide juhendamine lähtuvalt nende küsimustest ja toote spetsifikatsioonist. Kindlasti pead Sa tagama üleantava kauba ohutu ja nõuetekohase transpordi ning puhtuse.

Laos on Sinu ülesandeks massaažitoolid puhastada ja klientidele viimiseks ette valmistada – siin saad lüüa kaasa korra ja süsteemi loomisel, et tagada kõrge teeninduskvaliteet. Kontrollida tuleb ka seadmete tehnilist valmisolekut enne ja pärast tarnet klientidele.

Jooksvates laotöödes ja toimetustes oled samuti oluline abimees, võimalusel aitad vastu võtta ja väljastada lattu saabuvat kaupa. Sinu töövahendiks saab kaasaegne ettevõtte reklaamkaubik, mille puhtuse ja korrektse seisukorra tagamise eest pead Sa hea seisma.

Vajalik on B kategooria juhiluba ja hea füüsiline vorm. Oluline on hea suhtlemisoskus, kohusetundlikkus, täpsus ja ausus. Oled meeskonnamängija ja suudad lahendada probleeme, mõelda süsteemselt ja hoida esinduslikku väljanägemist. Klientidega suhtleme peamiselt eesti keeles, kuid vene keele oskus tuleb igati kasuks.

Tööaeg on igapäevaselt 9.00 - 17.00. Töö on väga liikuv, arvestada võiks 30min lõunapausiga päeva jooksul mis on tööandja poolt tasustatud.

Asume innovatiivses ja kaasaegses Ülemiste ärilinnakus, kuhu on tagatud nii bussi, trammi kui ka rongi transport. Tagame Sinu väljaõppe ja töövahendid. Meie juures saad käia hubases Ülemiste kontoris regulaarses massaažis ja tunda ennast täisväärtusliku meeskonna liikmena.

Kui meil koostöö klapib, siis jätkub tööd pikemaks ajaks!