Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 843 900 €

Eurot teenitud tasuna

7 504

registreerunud klienti

328 409

aktiivset tööampsajat

2 874 700

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Juhi moodsat tõstukit Greiner Packaging AS laos

Hea ampsaja, meil on sulle mõnus laotöö välja pakkuda. Sinu ustavaks ülesandeks saab valmistoodangu transportimine tootmishoonest lattu. Tooted on pakitud ja ladustatud alusele, transportimiseks usaldatakse sinu kätte elektritõstuk rokla.
Laotöö kogemus tuleb igal juhul kasuks, tunned ennast tööd tehes kindlamalt.

Selga pane mugavad tööriided, vajadusel on need ettevõtte poolt. Kui töötad üksi, siis võid olla maskita, töölõikudel, mis eeldavad kolleegidega kokkupuudet, kanna palun kaitsemaski.

1 tund lõunapausi kuulub meil tasustatud tööaja sisse. Võta toit kodust kaasa, saad seda meie mugavas puhketoas soojendada. Kosutav kohv ja kakao tulevad 20 sendi eest automaadist.

Estonia puiesteelt läbi Mustamäe ja Õismäe liigub spetsiaalne buss, mis toob su hommikul tööle ja viib õhtul koju tagasi. Kõigile ampsajatele saadetakse bussiinfo meiliga.

Töötajaid testitakse tööpäeva alguses COVID kiirtestiga.


NB!
Sul on võimalik valida ka öine vahetus või teha tööd nädalavahetusel. Anna oma soovist meile teada.