Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 654 200 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 979

aktiivset tööampsajat

2 847 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Siseviimistleja eramajas

Tööampsu pakkujast

Siseviimisteja, saad oma oskusi rakendada ja meile suureks abiks olla pahteldamis- ja värvimistöödes, mida teostame Tartu kesklinnas. Kindlasti on sul varasem kogemus nende töödega, käe sisse töötanud vahendid võid ise kaasa võtta, aga samas on kõik vajalik ka objekti peal olemas.

Objekti lõplik valmimistähtaeg on 3.12.2021, kuni tähtajani jagub tööd mõneks päevaks. Tööpäevad vali nii nagu sulle sobib, teha võib ka õhtuti ja nädalavahetustel.

Selga tööks sobiv rõivastus, kaasa lõunasöök. Pausid puhkamiseks ja söömiseks tee jooksvalt vastavalt vajadusele. Eesti ja inglise keeles saame kõik vajalikud tööjutud aetud.

Haigena jää palun koju, töö tellija kaitseks soovitame kanda kaitsemaski. Kui oled COVIDI vastu vaktsineeritud, siis võib töötada ka ilma.