Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 654 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 981

aktiivset tööampsajat

2 847 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Etikettija (NB! Vaata tööampsu kirjeldusest tariife!)

Tööampsu pakkujast

Põhitööks on toodete markeerimine etikettidega ja kaupade korrektne ladustamine kastidesse ja alustele. Ootame tööülesannete täitmisel kiirust, korrektsust, kohusetundlikkust ja valmisolekut teha vajaduse korral erinevaid töid (mitte ainult ühte konkreetset).
Tööamps jaguneb raskuselt viieks tööks ning need on erineva tariifiga. Täpsemad detailid räägitakse kohapeal selgeks tööampsajatega. Tööampsu lõppedes kinnitatakse süsteemi teenitud kogusummad.

1) kerge töö tariif 0,008 (bruto) ühe kleebitud etiketi eest. Tegemist on toodetega, mis on kas kergekaalulised ja/või ei nõua markeerimisel erinõudeid ja lisategevusi.

2) kerge töö tariif 0,010 (bruto) eurot ühe kleebitud etiketi eest. Tegemist on toodetega, mis on kas kergekaalulised ja/või ei nõua markeerimisel lisategevusi.

3) keskmise töö tariif 0,0110 (bruto) eurot ühe kleebitud etiketi eest. Tegemist on eriliigiliste toodetega, mis on paigutatud ühele alusele ehk siis ühel alusel on nii kergeid kui raskeid tooteid.

4) raske töö tariif 0,0140 (bruto) eurot ühe kleebitud etiketi eest. Tegemist on toodetega, mis on kas raskekaalulised ja/või keerulisemad st nõuavad markeerimisel kindlaid lisategevusi: näiteks pakendist väljavõtmine, markeerimine, kindla korra järgi pakendisse tagasi asetamine, pakendi sulgemine.

5) raske töö tariif 0,0200 (bruto) eurot ühe kleebitud etiketi eest. Tegemist on toodetega, mis on kas raskekaalulised ja/või keerulisemad st nõuavad markeerimisel rohkem kindlaid erinõudeid ja lisategevusi: näiteks pakendist väljavõtmine, markeerimine, kindla korra järgi pakendisse tagasi asetamine, pakendi sulgemine.

Tööaeg on E-R 08:00-16:30. Tööaja sisse kuulub ka lõunapaus (30min), mis ei ole tasustatud.
Territooriumil on olemas söökla, kust saab meelepärast sooja toitu osta ning ka kööginurk, juhuks kui on soov lõuna kodust kaasa võtta.

Töö toimub seistes, palume selga panna mugavad tööriided, laos on temperatuur 15-16 kraadi.

Töö asukoht: Graniidi tee 1, Assaku, Rae vald.
Kohalejõudmiseks on võimalik kasutada tasuta töötajate bussi, mis hommikul liigub marsruudil: Kristiine keskus-Teatri väljak-Tartu mnt-Graniidi tee ning õhtul: Graniidi tee-Tartu mnt-Teatri väljak-Kristiine keskus-Mustika keskus.

Eelistame kandidaate, kes saavad abiks tulla võimalikult paljudel pakutud päevadel!