Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,843,600

of salary earned

7,504

employers signed up

328,405

active job seekers

2,874,700

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Etikettide kleepimine / kaupade komplekteerimine ja pakendamine

About the employer

Kui oled nobenäpp ja sulle meeldib üksi nokitseda, siis see töö on just Sulle!

Tööampsu sisuks on komplekteerimine ja pakendamine, tooted on erinevad ja sõltuvad hooajast ning tellimustest. Aga ära muretse see töö ei ole raske ja ei nõua erioskusi.

Tööpäeva algus on kell 09:00 ning lõpp 17:00, mille sisse mahub ka 30 minutit tasustamata pausi palun ära unusta seda! Selle pausi ajal saad mõnusalt lõunatada ja lõunasöögi võid endale kaasa haarata kodust, sest seda saab hoida meil kenasti külmkapis. Ja toitu on võimalik soojendada meie töötajate köögis!

Selleks, et tööpäev linnulennul läheks pane endale selga mugavad riided ja jalanõud, enamasti teed tööd istudes ja päeva jooksul väga palju liikumist ei ole.

Nordis on selline mõnus firma, kes investeerib aktiivselt oma töötajatesse, uutesse seadmetesse ja tehnoloogiatesse, et täita klientide tellimusi efektiivselt ja professionaalselt.

Asukoht on Punane 42, ladu 5, Tallinn