Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,652,600

of salary earned

7,468

employers signed up

325,971

active job seekers

2,847,600

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

WeekendShoes multitalent lattu ja poodi!

About the employer

WeekendShoes otsib oma multiampsu täisealisi müügitalente ja laoabilisi!

Siin tiimis olles saad valida iga päev, millise positsiooni peal ning kus objektil sa täna kätt proovida soovid. Valikus on 4 Tallinna WeekendShoes kauplust ning meie Tallinna Logistikakeskus:  Järve kauplus (Pärnu mnt 153,Tallinn 11624), Rocca al Mare kauplus (Paldiski mnt 102, Tallinn 13522), Sikupilli kauplus (Tartu mnt 87, Tallinn 10112), Laomüük pood Lasnamäel (Kuuli 4, Tallinn, Eesti 13619) ja Tallinna Logistikakeskus (Kuuli 4, Tallinn, Eesti 13619).

Ametinimetused koos asukohtadega on nähtavad graafikus ja end kirja pannes vaata kindlasti, millise kauplusega on tegemist ja kas lähed lattu appi või oled müügikonsultant.

Laoabilisena kulgeb sinu päev nii: Võtad vastu kaupa, kontrollid koguseid ja kvaliteeti, ladustad saadud kauba laoruumis õigele kohale, markeerid tooted, varustad kaubakaitsevahendeid ja paned kaupa välja müügisaalis.

Müügikonsultandina kulgeb sinu tööpäev nii: Saad suhelda julgelt klientidega, lood kaasa müügisaali igapäevatöös, oled avatud ja toetad kliente müügiprotsessis otsides välja neile sobivaid tooteid ja pakkudes alternatiive. Oluline on olla julge ning pealehakkaja klientidega kontakti võtmises.  Müügikonsultandina tuleb kasuks eelnev kogemus, aga kui seda ei ole siis näitame ette kõik nipid ja trikid ning alati on olemas kogenud müügikonsultandid, kes toetavad nõu ja jõuga!

Palun pane selga tumedad püksid ja ühevärviline särk, jalas peaksid olema korrektsed mugavad jalatsid. 

Lõunasöögi soovitame kaasa võtta, saad seda hoida meie külmkapis ja pärast mikrolaineahi. 

Tööpäevad algavad kell 10:00 ja lõppevad enamasti kas kell 19:00 või 20:00 (see sõltub, millises kaupluses töö toimub). 30 minutit pausi ei ole tasustatud, teised pausid on tööaja sees.