Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 654 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 978

aktiivset tööampsajat

2 847 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Dive Eesti - Telekommunikatsiooniettevõtte testklient (tükitöö)

Tööampsu pakkujast

Dive Eesti on klienditeeninduse arendamisega tegelev ettevõte, kes otsib Kuressaare telekommunikatsiooniettevõttesse testostjat. Vastavalt etteantud esindusse määratake üks testklient.

Meie koostööpartneriteks on erinevad teenindus-, jaekaubandus- ja toitlustusasutused, kus kasutatakse teeninduskvaliteedi mõõtmiseks testostlemise meetodit.

Mida tähendab telekommunikatsiooniettevõtte teeninduse hindamine ja miks seda tehakse?

Hindamise käigus tuleb külastada etteantud esindust ja tunda huvi seadme ostu (TELEFON) vastu. Seejärel peaks teenindaja pakkuma teenusega liitumist või uurima, kus hetkel olete muude teenustega. Liitumise soovi võib avaldada mobiilse, TV või interneti teenusele. Seadme soetamine pole kohustuslik!
Ärge öelge ette, millist telefoni Te soovite. Andke võimalus teenindajal Teie vajadused ja soovid välja selgitada. Ärge olge liiga jäik ning ärge jääge kinni kindlasse telefonisse!

Hindamise läbiviimiseks võite olla nii olemasoleva esinduse klient, kellel puudub vähemalt üks pakutavatest teenustest või teise teenuspakkuja klient, kes sooviks üle tulla.
Tegemist on infopäringuga ning lepingut sõlmima ei pea, kui selleks ise soovi ei ole ning seadet samuti soetama ei pea.

Testkliendi ülesanne on üldjuhul käituda nagu tavapärane klient. Küll aga on ta saanud eelnevalt ettevalmistuse ning teab, kuidas ta peab käituma, mida jälgima ja meelde jätma.

Pärast testkülastuse tegemist peab testklient täitma veebikeskkonnas ankeedi, kus tuleb vastata külastust puudutavatele küsimustele, mis on ka juba enne testkliendile teada.

Milline on tavaline klienditeeninduse hindamise protsess?

Testklient peab töötama läbi konkreetse projekti materjalid (hindamisjuhend ja ankeet). Projekti koordinaator kontrollib üle, kas testklient on kõikidest detailidest korralikult aru saanud. Projekti koordinaatoriga lepitakse kokku testkülastuse tegemise aeg. Testklient viib hindamise läbi ning täidab 24h jooksul tagasiside ankeedi.

Koordinaator vaatab ankeedi üle ning küsib vajadusel täpsustusi ning annab tagasisidet.