Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 654 200 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 979

aktiivset tööampsajat

2 847 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Annelinna Prisma aiandusosakonna rohenäpp/klienditeenindaja!

Tööampsu pakkujast

Otsime pikaks perioodiks endale appi rõõmsameelseid rohenäppe, kelle silma panevad särama igasugused taimed. Töö algab Annelinna Prisma aiandusalal aprillis ja kestab septembri esimeste nädalateni.

Multiampsu tiimis olles saad paindlikult valida, mitu päeva nädalas töötad, aga eelistame inimesi kes saavad appi tulla igal nädalal. Hooaja alguses toimub ka kõigile tiimiliikmetele juhendamine ja koolitused ning alati on olemas tiimi manager, kes sind kõigi muredega aitab!

Sinu tööülessanneteks aiandusalal on klientide teenindamine, nõustamine ja arveldamine kassas(varaline vastutus). Sularaha üleandmine ja vastuvõtt.

Kindlasti on üks kõige tähtsamaid töid taimede eest hoolitsemine. Peaksid eemaldama müügilt ebakvaliteetsed taimed, mida ei sobi enam müüa ja nopi lilledelt närtsinud õied. Taimede kastmine on eriti tähtis, et taimed oleksid müügikõlbulikud. Kasta taimi kas hommikul või õhtul(vajadusel 2 korda päevas). Kontrolli alati enne kastmist mulda, et kogemata üle ei kastaks. Vastavalt taimede sortidele tuleb õhtuti külmakartlikud lilled ööseks kattelooriga katta. 

Kui tuleb uus kaup, siis on oluline tooted müügialale välja panna. Kaup tuleb käidelda ja paigutada õigetesse kohtadesse. Uuele kaubale tuleb hinnasildid panna ja jooksvalt hindade muutudes ka hinnasilte uuendada. Peale hinnasiltide on olulised ka EAN koodid ning nende jälgimine ja kleepimine.

Kaup ehk siis lilled enamasti tuleb koondada sedasi, et tühjad rullikud saaks tagastada.

Kauba väljapanek tuleb teha vastavalt juhendile.

Kui kaubad on väljas, siis on oluline ka territoorumi korrashoid, taimedega toimetamise järgselt tuleb enda järelt koristada ära muld, prügi, lendlevad kastid ja kiled (kõik mis on üleliigne). Prügi tuleb korrektselt hoiustada ja utiliseerida. Kui märkad müügialal katkiseid pakendeid, siis ka need tuleb eemaldada müügilt.

Lisaks kõigele eelnevale on oluline olla rõõmsameelne ja abistada kliente nende küsimustes.

GRAAFIK ON E-P

E- P 08:00 - 16:00 paus 30 minutit tasustamata

E-P 12:30 - 21:00 paus 60 minutit tasustamata

E-P 12:30 - 17:00

E-P 17:00 - 21:00

NB! Kandideerides anna kindlasti märku, mis mahus oled igal nädalal valmis appi minema ja mis kellaaegadel!