Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,656,100

of salary earned

7,469

employers signed up

325,990

active job seekers

2,848,100

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Ülemiste H&M abiline

About the employer

Hei moehuviline, tule liitu meie tööka H&M kollektiiviga!

Meie tööpäevad on vaheldusrikkad ja vajame abi kaupade lahtipakkimisel, kaupade paigutamisel, riiete hooldamisel ja kindlasti tuleb silma peal hoida, et saal oleks korras ja riietusruumidest oleks kaup saali tagasi viidud. Meie jaoks on oluline, et kauplus oleks korras ja klientidel oleks mõnus olla!

Ära muretse - vajalikud töövõtted õpetame Sulle kohapeal. Ootame Sinult vaid avatud suhtumist ja kiiret õppimist.

Kindlasti peaksid olema klientidega suheldes viisakas ja abivalmis, rõõmus meel on alati boonuseks!

Tööampsuks vajalik riietus: Kanna riideid, mis on mugavad kuid ilma suurte logodeta. Jalanõud võiksid olla sportlikud ja kinnised.

Lõunasöök: Meie poolt tasuta vesi/kohv/tee ning puhkeruum, kus saab nautida oma toitu või endale sobivast kohast ostetud toitu. Kui võtad toidu kaasa, siis meil on võimalik toitu soojendada ja lõunapausini külmas hoida.

Töögraafik ja pausid: Töögraafikusse kirja pannes näed, mis kaupluse graafikusse end lisad. Kindlasti jälgi seda hoolega, et ikka õigesse kauplusesse läheksid. Puhkepausi kestus 30-60 minutit vastavalt graafikule (kui tööpäev kestab 4h või vähem, siis lõunapausi ei ole).

Vajalikud oskused/nõuded: Rõõmsameelne ja positiivne, Aktiivne ja avatud suhtleja, täisealine, eesti keel suhtlustasandil, kiire ja täpne