Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,818,700

of salary earned

7,497

employers signed up

328,062

active job seekers

2,871,100

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Erinevad abitööd aianduskeskuses

About the employer

Ootame oma aianduskeskusesse töökat abilist! Hea kandidaat on kohusetundlik ja naudib aiandusmaailma ja mõõdukat füüsilist koormust :)

Sinu tööülesanneteks saab:
- Taimede müügiks ettevalmistus
- Aia- ja sisustuskaupade väljapanek ja müügiks ettevalmistus
- Erinevad heakorratööd

Riietus: Kuna töö võib toimuda ka välitingimustes, siis palume kaasa võtta/selga panna ilmastikule vastav mugav tööriietus. Anname Sulle vajaduse korral vihmakeebi ja töökindad. Meil on olemas riietusruum, kus saab riideid vahetada.

Paus: Lõunapaus on 30min (tasustamata). Lõunasöök tuleks endal kaasa võtta, einestada saab meie puhkeruumis (toidu hoiustamiseks on külmik ja soojendamise võimalus mikrolaineahjus). Kohapeal olemas ka kohvik lõunatamiseks.

Asukoht: Asume Harjumaal Kangru tee 19. Kohale saad oma auto või meie töötajate bussiga. Töötajate buss on väiksem paarikümnekohaline Hansaplant kirjadega ja väljub Coca Cola Plaza kõrvalt Hobujaama bussipeatusest 08:40. Pärast tööpäeva lõppu saab bussiga linna tagasi ka.