Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 653 500 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 972

aktiivset tööampsajat

2 847 700

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Bolt Drive Autopargi Teenindus

Tööampsu pakkujast

Bolt Super multiamps

Tule ole Bolti super multiampsaja ja saad valida iga päev, mis on sinu homne amet. Vajame abi Bolt Drive autode ümber parkimise ja tankimistega. Aegajalt tekib ka hoopis teistsuguseid ülesandeid. Vajalikud on B-kategooria juhiload ja tegu on üldiselt ainult automaatkastiga autodega (va VW Crafterid ja MB Sprinterid).

Igapäevaselt pakume kahte ametit, mis mõlemad on erineva sisuga. Saad valida, kas oled Bolti autode ümberparkija või hoopis tegeled Bolti autopargi tankimistega. 

Graafikusse (GoWorkaBit lehel (GWB)) ennast kirja pannes näed, milliseid tööampse parajasti on pakkuda ja mis on tükitasu hind. Pärast tööpäeva lõppu märgi GWB lehel liigutatud/tangitud autode arv. Tasu arvestus toimub vastavalt google sheets lehele sisestatud infole.

Auto avamiseks saab kasutada Transporteri äppi millega saab avada ja sulgeda autode uksi. Transporteri kontod tehakse Bolt Drive meeskonna poolt.

Suhtlusvahendiks on Messengeri grupp kuhu lisatakse kõik välja valitud kandideerijad. GWB lehel graafikusse kirja pannes näed, mis positsiooniga on tegemist ja mis on selle positsiooni maksumus. Sama grupi kaudu liigub ka info mitte tavapäraste tööülesannete kohta.

NB! Üldiselt toimub tegevus Tallinnas. 

BOLT AUDOTE LIIGUTAMINE (Reparking)! 07:00-14:00

Ühe auto liigutamine võtab aega umbes 15-20 minutit ja tasuks on 2.5 eurot auto eest. Autosid liigutatakse peamiselt Ülemiste City, Valukoja 7 parklast. Kuid aegajalt tuleb autosid ümber paigutada ka muudest asukohtadest Tallinnas (nt Laagri, Järve, Kopli). Info selle kohta liigub messengeri grupivestluses. Reedeti ja laupäeviti toimuvad aegajalt ka öised ümberpaigutamised muudest asukohtadest (alates 22:00-02:00). Näiteks Noblessneri sadama parklast ja Telliskvi Rimi juurest.

Tööga alustamiseks on vaja olla tööpäeviti kell 07:00 (vahel ka alles 07:30) Ülemiste City parklas ja üles leida ka teised selle päeva töötajad. Edasi tuleb leida parklast vaba Bolt Drive auto, kirjutada Messengeri gruppi mis numbrimärgiga auto võetakse ja lisada autonumber ka google sheetsi lehele. Auto avamiseks saab kasutada Transporteri äppi millega saab ise autode uksi avada ja sulgeda. Töö käib mitmekesi. See tähendab, kui oled auto ümber parkinud siis liikumine tagasi parklasse uue auto järgi toimub Bolt Drive autoga. Iga päev on üks kindel autojuht kes tagab ümberparkijatele transpordi. Tema tasu arvestatakse ringide arvu järgi (1 ring on üks edasi tagasi sõit ÜC parklast-sihtkohani ja tagasi). Autosse mahub kuni 5 inimest. Kui on rohkem inimesi siis on ka rohkem autosid. Töö kestab seni kuni on parklast Bolt Drive autod ära viidud (tavaliselt 2-3 H)


Kohal tuleb olla alati õigeaegselt ja kohale saabumine ei saa olla seotud sellega kas kodu lähedal on Bolt Drive autot või mitte. Kohale tulemine on üldiselt oma kuludega. Teine võimalus on, et üks inimene korjab tee pealt teised peale. Kuid see saab toimuda vaid mõistlikkuse põhimõttel. Ühest linna otsast teise see toimuda ei tohi. Kes kelle peale korjab ja kust, lepitakse eelmisel päeval või hiljemalt vahetult enne tööpäeva algust messengeri vestluses omavahel kokku. Kohale tuleb igal juhul jõuda õigeaegselt. See on oluline ka selleks, et võimalikult kaua vältida hommikusi ummikuid. Mitme Bolt Drive autoga liikuda töö alguse punkti on keelatud.

BOLT DRIVE AUTODE TANKIMINE (Refueling)!

Multiampsu tiimi valitud inimesed pääsevad ligi Exceli failile, kuhu lisatakse päeva jooksul infot tankimist vajavate autode kohta. Tankimisi lisavad nii Bolt Drive töötajad kui ka multiampsajad ise, kes näevad tankimist vajavaid autosid ka oma Transporteri äppides. Oma nime tohib tabelisse lisada ainult nende autode taha (tühja lahtrisse), mis ei ole juba kellegi teise poolt võetud. Tasustamine toimub 1 tava auto = 1 tk ja 1 elektriauto = 2tk (x2.5€) alusel ja tasustatakse ainult juhul kui ettenähtud tegevus on viidud lõpuni. Arvesta, et töömaht võib päeviti olla väga erinev! Mõni päev saad tankida 15 või rohkem autot ja teine päev on autosid vähem. Võib juhtuda ka seda, et tankimist ei vaja ükski auto. Töö toimub enemasti hommikust hilisõhtuni. Kuid graafikus on võimalik registreeruda erinevatele kellaaegadele, nii saad leida endale sobivaima aja. Kui oled ennast märkinud tankimiste valvesse, siis see tähendab, et autoni tuleb jõuda maksimaalselt 45 minuti kuni 1 tunni jooksul. Kui see pole võimalik, tuleb sellest grupivestluses kindlasti teada anda, siis saame võimalusel need ise ette võtta või saab tulla appi keegi teine. Vahel on pakkuda tankimisi ka öösiti . GoWorkaBiti läheb kirja tehtud tükkide arv (ehk mitu autot tankisid), mitte sellel konkreetsel päeval töötatud tunnid.

Töö kirjeldus:
1. Tankimist vajava Bolt Drive autoga sõitmine Circle-K tanklasse ja auto tankimine autos oleva kütusekaardiga.
2. Elektriautode laadima panemine ja vajadusel ka laadimast eemaldamine ja ümber parkimine.

3. Autost prügi eemaldus

4. Vajadusel ka lumeharjade jm puuduva inventari lisamine
5. Administraaotori lisakorraldused (autode ümber parkimine, GWB meeskonna liigutamine jne) 

6. Esimese tankimist vajava autoni võid liikuda endale lähima Bolt Drive autoga (erisus võrreldes ümberparkimise ampsuga)

Päeva jooksul tuleb liikuda üle kogu Tallinna ja Harjumaa.

BOLT DRIVE AUTODE TÄITMINE AKNAPESUVEDELIKUGA 1 €

Vastavalt vajadusele autode aknapesuvedeliku paakide täitmine aknapesuvedelikuga. Aknapesuvedeliku kanistrid saab vastavalt eelnevale kokkuleppele Bolt Drive töötaja käest. Samuti tuleb vajadusel lisada lumeharju jm. Aknapesu vedelikku lisamine toimub vaid hilisõhtustel ja öistel aegadel (22:00-02:00). Siis on autosid lihtsam tabada ja me ei võta neid klientide eest ära, lisaks on ka liikumine linnas kiirem ja lihtsam.

GWB meeskonna liikmed, kes näitavad ülesse initsiatiivi ja on motiveeritud leidma probleemidele lahendusi võivad tulevikus saada võimaluse liituda täiskohaga Bolt Drive meeskonnaga.