Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 838 000 €

Eurot teenitud tasuna

7 502

registreerunud klienti

328 301

aktiivset tööampsajat

2 873 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Käsitööjookide pakendamine Soomes

Tere käsitööjookide huviline !

Meil on üsna tihti huvitavaid lonkse ja ampse mida jagada. Kui sulle meeldib käsitööjookide maailm ja tahaksid sattuda selle kõige-kõigema köögi poolele, siis tere tulemast. Tegeleme jookide mobiilse villimise teenusega ning meie klientideks on parimad, tublimad, kõige keskmisemad ja mõnikord ka kõige väiksemad tootjad. Mitmes erinevas riigis. Sa liituksid kõige profimate tegelastega selles sektoris, mis tõenäoliselt kirjutab täiesti uue peatüki sinu isikliku CV leheküljele.

Ülesanded:

Soovime pruulikotta abilist, kes aitaks opereerida õlle pakendamise juures. Peamiseks ülesandeks tühjade või täis purkide ladumine.

Oskused:

Eelnevaid erilisi oskusi vaja ei ole. Peamine, et oleks huvi käsitööjookide vastu, mis teeb sellesse maailma sukeldumise eriti põnevaks. Vajalik on kaasa võtta vetthülgavad jalajõud ja mugavad tööriided. Riided võivad saada osaliselt märjaks. Ülejäänud vajalikud töö ja kaitsevahendid on meie poolt.

Tööaeg:

Pausid on tööaja sees ning tasutatud.

Tööaeg on ca 7:00-17:00. Tööampsu kestvus 5 päeva.

Asukoht:

Alustame sinuga Soomes, Tamperes. Sõidame koos Soome ning läheme kohaliku superstaar pruulikotta õlut pakendama. Meie poolt sõidukulud ja majutuse kulud.