Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,656,700

of salary earned

7,469

employers signed up

325,997

active job seekers

2,848,200

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Sekretär

Vajame asendavat sekretäri. Töökohustusteks on telefonikõnedele ja e-kirjadele vastamine ning e-posti edastamine, klientide vastuvõtmine, samuti tehniliste ja assisteerivate teenuste osutamine oma töökollektiivis.

Töötajalt ootame korrektsust ja täpsust, aga ka abivalmidust. Abiks on hea pingetaluvus ja võõrkeelte oskus. Vene keele ja inglise keele oskus keskmisel tasemel on oluliseks eeliseks.
Töösoovija peab arvestama, et tööga kaasneb kohustus andmete konfidentsiaalsena hoidmiseks.

Tööaeg on 8 tundi päevas kella 9.00 - 17.00. Tööaja kestel on ette nähtud lõunapaus umbes 0,5 tundi. Kohvipausid vastavalt võimaluse tekkimisele büroos büroo puhkeruumis.

Riietus on vaba, aga arvestades töökoha iseloomu pigem konservatiivne (kontoririietus).

Kuna tegemist on klientide vastuvõtuga, siis kehtib maskikandmise kohustus vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud korrale. Vaktsineerimine soovituslik. Büroos toimub regulaarselt kiirtestimine (nii maskid kui testid on tööandja poolt).