Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 818 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 497

registreerunud klienti

328 056

aktiivset tööampsajat

2 871 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Kelner-ettekandja töö pidulikul vastuvõtul

Tööampsu pakkujast

Töö sisu: Ürituseelne buffee- ja istumislaudade katmine ja üritusjärgne teenindamine- seotud jookide (ka alkohoolsete) ja söökide serveerimisega ja pakkumisega, buffee- ja istumislaudade eest hoolitsemine ja täiendamine. Hiljem ka tordi ja kohvi jagamisega ja nõude koristusega.

Kuna töö käigus on ka kokkupuude alkohoolsete jookide serveerimisega, siis kandideerijad peavad olema täisealised, ehk siis alla 18 eluaastat kandidaate me antud tööotsale valida ei saa.

Riietesest- kandidaatidelt eeldame mustade viigipükste olemasolu või naisterahvastel ka musta viisaka põlvedeni seeliku olemasolu. Samuti musta värvi kingi. Olemasolu korral oleks hea, kui on ka olemas valge viisakas triiksärk. Kikilipsu võimaldame kohapealt. Naisterahvastel seeliku puhul kehatooni sukad. Kui tööampsule tulijal puudub valge triiksärk, siis anda seda kiirelt teada ja võimalusel leiame sobivas suuruses triiksärgi!

Väljaõpe ja koolitus toimub kohapeal.

Asukoht kuhu palume väljavalitud kandidaatidel tulla on Teguri 26, Tartu Kammivabriku klubi. https://www.kammivabrik.ee/

Täpsem asukoha ja muu vajaliku info saadame peale sobivate kandidaatide väljavalimist. Lisaküsimustele vastame meelsasti.

Lisaks töötasule saame Sulle pakkuda võimaluse proovida kelner-ettekandja tööd, suhelda toredate inimestega ja teha tööd vahvas tiimis. Tule ja aita meil üks lahe üritus veel lahedamaks teha, pakkudes külalistele väga head teeninduskogemust.