Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 657 700 €

Eurot teenitud tasuna

7 471

registreerunud klienti

326 025

aktiivset tööampsajat

2 848 300

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tubli töötaja Akadeemia Konsumi müügisaali (Coop Harju)

Tööampsu pakkujast

Enne kui tööampsule kandideerid, mõtle hoolega järgi, kas sa ikka tahad tööd teha. Kui oleme su välja valinud ja vahetult enne tööpäeva tühistad, siis oled võtnud ära teistelt huvilistelt võimaluse tööampsu teha ja meie töötajad jäävad ilma vajalikust abist.

Vajame töökat abilist müügisaali erinevatesse piirkondadesse appi kaupa välja panema, riiuleid puhastama/pesema. Peab olema valmisolek iseseisvaks ja kiireks tööks.

Eesti keele oskus suhtlustasemel on vajalik. Estonian is necessary for this position.

Juhime täiendavat tähelepanu hügieeninõuete täitmisele.  Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid, mille kasutamine on kohustuslik. Tööampul osaleja peab kandma isiklikku maski kaupluses töötamise aeg- palun võta oma mask kaasa.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöögi võid ise kaasa võtta või saad samast kauplusest osta.

Tööpluus on kohapeal olemas. Jalanõud vali sobivad: mugavad ja turvalised. Püksid peavad olema pikad ja tumedat värvi (seelik ei ole lubatud).

Akadeemia Konsum asub Mustamäel Akadeemia tee 35. Kohale saad mugavalt tulla ühistranspordiga või isikliku transpordi vahendiga.