Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 652 600 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 971

aktiivset tööampsajat

2 847 600

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tubli töötaja piimaosakonda Miiduranna Konsumis (Coop Harju)

Tööampsu pakkujast

Vajame tublit töötajat piima osakonda.

Töö toimub nii külmikus kui ka saalis, seega arvesta, et töökoht on jahedam, kui tavalises müügisaali osas- vajadusel võta kaasa soojem riietus.

Sinu töö on järgmine: iseseisvalt toimetad piimakapis ja paned välja juustu, jogurtit, majoneesi, muna. Lisaks teostad toodetel kuupäevade kontrolli ja tagad toodete korrektse kleebistega varustamine. Kindlasti saad rakendada ka oma jõudu, sest vaja on kaste alustele tõsta, et saaksid mugavalt tooteid välja paigutada. Töö hulka käib veel saali korrastamine, taara kokkupanek vastavalt sortidele, paberpakendite lahti lammutamine ja utiliseerimine vastavasse konteinerisse.

Seoses viiruse perioodiga juhime täiendavat tähelepanu tervise- ja hügieeninõuete täitmisele.  Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid – palume neid kasutada.

Tööampul osaleja peab kandma isiklikku maski kaupluses töötamise aeg- palun võta oma mask kaasa.

Eesti keele oskus suhtlustasemel on vajalik. Estonian is necessary for this position.

Pane ennast mugavalt riidesse (tumedad püksid ja pluuse/pullover), jalga mugavad ja kinnised jalanõud, sest kogu töö toimub jalgadel. Tööpluusi saad kauplusest.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöögi võid ise kaasa võtta või saad samast kauplusest osta.

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga (kaupluse ees on bussipeatus "Merivälja").

Kauplusesse saad peauksest. Kui sa oled kohale jõudnud, siis palun anna oma kohalolekust teada.

Enne kui tööampsule kandideerid, mõtle hoolega järgi, kas sa ikka tahad tööd teha. Kui oleme su välja valinud ja vahetult enne tööpäeva tühistad, siis oled võtnud ära teistelt huvilistelt võimaluse tööampsu teha.