Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 649 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 964

aktiivset tööampsajat

2 847 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

WeekendShoes multitalent lattu ja poodi!

Tööampsu pakkujast

WeekendShoes otsib oma multiampsu täisealisi müügitalente ja laoabilisi!

Siin tiimis olles saad valida iga päev, millise positsiooni peal ning kus objektil sa täna kätt proovida soovid. Valikus on 4 Tallinna WeekendShoes kauplust ning meie Tallinna Logistikakeskus:  Järve kauplus (Pärnu mnt 153,Tallinn 11624), Rocca al Mare kauplus (Paldiski mnt 102, Tallinn 13522), Sikupilli kauplus (Tartu mnt 87, Tallinn 10112), Laomüük pood Lasnamäel (Kuuli 4, Tallinn, Eesti 13619) ja Tallinna Logistikakeskus (Kuuli 4, Tallinn, Eesti 13619).

Ametinimetused koos asukohtadega on nähtavad graafikus ja end kirja pannes vaata kindlasti, millise kauplusega on tegemist ja kas lähed lattu appi või oled müügikonsultant.

Laoabilisena kulgeb sinu päev nii: Võtad vastu kaupa, kontrollid koguseid ja kvaliteeti, ladustad saadud kauba laoruumis õigele kohale, markeerid tooted, aurutad, nopid e-poe tooteid, varustad kaubakaitsevahendeid ja paned kaupa välja müügisaalis. Ette võib tulla raskuste tõstmist.

Müügikonsultandina kulgeb sinu tööpäev nii: Saad suhelda julgelt klientidega, lood kaasa müügisaali igapäevatöös, oled avatud ja toetad kliente müügiprotsessis otsides välja neile sobivaid tooteid ja pakkudes alternatiive. Oluline on olla julge ning pealehakkaja klientidega kontakti võtmises.  Müügikonsultandina tuleb kasuks eelnev kogemus, aga kui seda ei ole siis näitame ette kõik nipid ja trikid ning alati on olemas kogenud müügikonsultandid, kes toetavad nõu ja jõuga!

Tööpäevad algavad kell 10:00 ja lõppevad enamasti kas kell 19:00 või 20:00 (see sõltub, millises kaupluses töö toimub).