Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 657 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

326 018

aktiivset tööampsajat

2 848 300

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Hansaplant kutsub sind appi aianduskeskusesse

Tööampsu pakkujast

Tule veeda terve suvi taimede keskel!

Ootame oma aianduskeskusesse töökaid abilisi! Hea kandidaat on kohusetundlik ja naudib aiandusmaailma ja mõõdukat füüsilist koormust :)

Otsime nii kassapidajaid kui klienditeenindajaid. Kassapidajana saad palju klientidega suhelda ning neid vajadusel abistada. Kasuks tuleb eelnev kogemus kassas, kiirus ning täpsus. Oluline, et oskaksid eesti keelt ja kasuks tuleb vene keele oskus. Kui parasjagu kliente pole, siis saad kassa ümbrust korras hoida ning kaupa paigutada.

Klienditeenindajana saad inimesi aidata kaupade valimisel. Kasuks tuleb klienditeenindus kogemus, hea suhtlemisoskus ning teadmised taimede või kodusisustuse ja -kujunduse valdkonnas.

Kasuks tuleb huvi aianduse ning taimede või sisustuse ja kodukujunduse vastu , mis muudab sinu tööpäevad põnevamaks ning kogu töökogemuse paremaks.

Ootame tööle täisealiseid.

Töötasu on 7€/h ning töö toimub graafiku alusel 9.15-20.00.

Lõunatada saab meie juures asuvas kohvikus või olemas on ka enda poolt kassa võetud toidu soojendamise võimalus ning lõunatamine meie puhkeruumis.

Võimalus on tööle tulla, kas oma autoga, mille saad parkida töötajate parklasse või töötajate bussiga kesklinnast Hobujaama bussipeatusest Coca Cola Plaza kõrval, väiksem buss Hansaplandi sildiga aknal ja väljumisaeg 8.40