Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 657 000 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

326 010

aktiivset tööampsajat

2 848 200

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tallinna Pepco kaupluste tiim!

Tööampsu pakkujast

Otsime endale toredat tiimi, kes tuleks meile appi.

Meie on Tallinnas palju kaupluseid: Lasnamäe Centrum, Nurmenuku, Kristiine, Järve, Vikerlase, Kärberi, Nautica, Ülemiste, Stroomi, Magistrali, Maardu, Mustika, Viimsi, Laagri, Keila.


Positsioon, millega abi vajame on klienditeenindaja!

Oled vastutav selle eest, et meie klientidel oleks mugav ja mõnus olla, kauplus oleks puhas ja korras ning silmale ilus vaadata. Oma tööpäeval paned välja tooteid vastavalt väljapaneku reeglitele, jälgid toodete saadavust müügisaalis ning vajadusel lisad tooteid kokkuleppel vahetuse vanemaga. Vaatad, et tooted on müügisaalis puhtad, rikkumata ning korralikult paigutatud. Hoiad kaupluse (müügisaali, riietusruumi, kassa ja selle ümbruse, kaupluse aknad, lao, töötajate ruumid) ning selle ümbruse korras ja puhtana, koristades mustuse põrandalt, mööblilt jne. Teavitad ülemust mistahes puudustest või defektidest. Kasutad töövahendina kassaaparaati ja makseterminali, pakud klientidele kassas kaupluse tootevaliku tooteid ja teenuseid. Aitad ja annad nõu klientidele toodete valimisel, kui otsitavat toodet ei ole, siis pakud alternatiive

Meie poodides on kasutusel POS kassasüsteem, mille õpetame vajadusel sulle kohapeal kiirelt selgeks.