Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,842,400

of salary earned

7,504

employers signed up

328,387

active job seekers

2,874,500

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Toodete ladustamine liinilt alusele ÕHTUNE

About the employer

Kui soovid oma silmaga näha, kuidas toimib Eestimaise toiduainetööstuse pakendamine ning aidata kaasa Eesti toodangu laia maailma jõudmisele, siis tule appi Salvesti tooteid liinilt alusele aitama!

Töö nõuab füüsilist vastupidavust ja rutiinitaluvust- peamiseks tööülesandeks on tooteplokkide (8-10 purki kiles) tootmisliinilt alusele tõstmine ja korrektselt ladustamine.

Tasustamata paus 30min, mille ajal on võimalik ettevõtte sööklas keha kinnitada (toitude hinnad 0,50 eurot kuni 2,80 eurot, tasumine sularahas), lisaks 2 tasustatud 15 minutist puhkepausi.

Tööriieteks vajalik kaasa võtta puhtad dressipüksid/retuusid ja t-särk (+ pusa) ning puhta tallaga kinnised jalatsid.

Tööajal on kohustuslik kanda kuulmiskaitsevahendeid (tööandja poolt antakse kõrvatropid) ja kinni pidada hügieenireeglitest (pesta ja desinfitseerida käed ning vajadusel katta juuksed ja habe, tööandja vastutab vahendite olemasolu eest).