Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,655,100

of salary earned

7,469

employers signed up

325,983

active job seekers

2,848,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Tootmise abitööline

About the employer

Töö liinil või abistades liinijuhti toormaterjali masinasse panemisel, masinast valmistoodangu vastu võtmises ja pakkimises või laos valmistoodangu komplekteerimisel. Töö ei ole füüsiliselt raske küll aga jagub liikumist terveks tööpäevaks ning vahel on vaja ka kaste tõsta või Roclaga liigutada. Kogu vajalik juhendamine kohapeal.

Omalt poolt anname ampsajale maski, tööriided ja jalatsid. Selleks, et saaksime sobivad tööriided valmis panna on meil enne ampsule tulekut vaja teada ampsaja rõivasuurust (S,M,L jne) ja jalanumbrit.

Tööpäev sisaldab tasustatud kohvi- ja lõunapause. Oma lõunasöök tasub kaasa võtta, lähedal söögikohti ei asu. Puhkeruumis on olemas mikrolaineahi, külmkapp ja masinast tasuta kohv/puljong.

Ühistranspordiga on meie juurde liikumine keeruline, seega eriti hommikuses vahetuses on oluline isikliku transpordi olemasolu.

Vastastikusel sobivusel võib koostööd jätkuda kauemaks :)

Ideaalis oleks meie ampsajad need, kes saaksid nädala jooksul samas graafikus tööd teha.