Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 810 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 496

registreerunud klienti

327 957

aktiivset tööampsajat

2 869 700

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Fotoboksi operaator

Tööampsu pakkujast

Otsime võimekat ja vahvat fotoboksi operaatorit!

Keskmine tööamps kestab 4-6 tundi, millest poolteist tundi moodustab tehnika ülesseadmine ning mahavõtt. Selle vahele jääb 2-4 tundi fotoboksi tööaeg, mil tuleb klientidega suhelda ning kõige sujumisel silma peal hoida. Fotoboksi tööaeg pidudel lõppeb enamjaolt kõige hiljem kella 23-24 ajal. 90% tööampsudest on reedeti-laupäeviti.

Lõviosa tööst toimub nädalavahetuste õhtuti ning Tallinnas, kuid mõnikord tuleb sõita ka veidi kaugemale ning sellisel juhul hüvitame nii aja- kui kütusekulu. 

Sobivalt kandidaadilt ootame head tehnilist taipu, esinduslikkust, pealehakkamist, väga head suhtlemisoskust, B-kategooria juhiluba, isiklikku autot ning baasteadmisi fotograafiast. 

Töö sobib hästi tudengitele, vaba graafiku või poole kohaga töötavatele inimestele.
Otsime inimest, kes on huvitatud pikaajalisest lisateenistusest. Meie kõige töisem periood on suvi ja detsembrikuu, kuid tööampse jagub piisavalt igakuiselt. Kuna töö eeldab raskete (kuni 30 kg) asjade tõstmist-tassimist, siis sobib see pigem meesterahvastele.

Esimese koolituse ja sündmuse aja lepime valitutega kokku jooksvalt. Kuulutuses märgitud kuupäev on indikatiivne.